Jak se z koníčka stane kůň?

Není třeba zmiňovat, jak mnoha lidem se změnil život po jaru 2020. Mezi prvními byli lidé v turismu, včetně mě. Byly obory, kde byl život jako na houpačce, ale náš obor byl zakopaný až do země. A tak kdo mohl, přesedlal na jiného koně. 

Dovol mi, abych ti představila moji kamarádku Helenu Matějíčkovou. Je to dáma, která se ráda dobře obléká a je vzdělaná. Mám ji moc ráda, vždy se mi s ní dobře povídalo.  Za poslední roky se věnovala šperkům. Ale ne jen tak ledajakým. Miluje masivnější náhrdelníky a náramky z drahých kamenů. Prý je dělala i dřív, ale do loňského podzimu jsem to nevěděla. 

A jak se nám všem mění život, tak i ona si loni zařídila doma mnohem větší dílnu, mnohem lepší nástroje a má mnohem víc kamenů z celého světa. Naučila se, odkud jsou opravdu dobré surové kameny a které pozlacené komponenty kupovat, aby se neošoupaly. Nikdy bych nevěřila, že ji uvidím, jak provrtává díru do růženínu. 

Podívej se na video s touto ženou, nahlédni do její dílny, seznam se s bohatostí jejích kamenů. 

Věřím, že mnoha z vás se loni život změnil. Náramky od Heleny jsou součástí báječné kolekce, kterou můžeš použít pro radost, za odměnu, že jsi to zvládla, nebo pokud máš trápení, Andělka v kolekci ti pomůže šlapat cestu. Prohlédni si  naše kolekce.

Do její dílny můžeš nakouknout zde.

 

Zanechat komentář